Wykres roczny
- Kategorie:
- 100.1
- kwadraty.27
- Noc.10
- od znaku do znaku 70.11
- pana.2
- serwis.9
- SGK.8
- Trenażer Cube.342
- z Klaudią.91
- zawody.55
MTS - I Tarnogórskie Szutry
Niedziela, 18 czerwca 2023 | dodano: 18.06.2023Kategoria zawody
Jechałem na zawody sam, Irek przyjechał i nie chcieli ze mną jechać. Wystartowałem w 3 grupie. Tempo bardzo mocne. Utworzyła się mała grupka ale gdy dojechała kolejna to odpadłem. Trasa początkowo istny gravelowy raj - szerokie szutrowe autostrady. Potem było gorzej - leśne ścieżki, single. Opadłem z sił po około 50 km. Dodatkowo zaczął padać deszcz - były kałuże, wszystko mokre i ubłocone, ale piachy które się pojawiły były bardziej zbite to niewątpliwie plus. Pod koniec jeszcze coś mi wpadło do gardła, nieprzyjemne, nie mogłem odkaszlnąć a nawet jak popiłem to i tak to czułem.
W sumie dojechałem na metę już bez walki o czas. Formy nie ma i nie ma kiedy jej zbudować roweru mało, więcej %. W pakiecie vlepki, makaron paprykowy i piwo. Do zjedzenia łazanki.
Ciśnienie w oponach: przód 3,5 bara, tył 3,8 bara. Myślę że całkiem OK ale stwierdzam, że zbyt łysy bieżnik jest w oponie z przodu - brakuje większych klocków na bokach.
60 miejsce (58 w kategorii M, 25 w kategorii M30-39) na 108 zawodników którzy ukończyli
czas: 03:06:07
Czas: 03:05 h
Średnia prędkość: 28.34 km/h
Prędkość maks: 46.14 km/h
W górę: 321 (m)
HR max: 188, HR avg: 166
Temperatura: 19.0
W sumie dojechałem na metę już bez walki o czas. Formy nie ma i nie ma kiedy jej zbudować roweru mało, więcej %. W pakiecie vlepki, makaron paprykowy i piwo. Do zjedzenia łazanki.
Ciśnienie w oponach: przód 3,5 bara, tył 3,8 bara. Myślę że całkiem OK ale stwierdzam, że zbyt łysy bieżnik jest w oponie z przodu - brakuje większych klocków na bokach.
60 miejsce (58 w kategorii M, 25 w kategorii M30-39) na 108 zawodników którzy ukończyli
czas: 03:06:07
Rower:Fuji Jari 1.5
Dane wycieczki:
Kalorie: 2606 (kcal)
Dystans: 87.38 kmCzas: 03:05 h
Średnia prędkość: 28.34 km/h
Prędkość maks: 46.14 km/h
W górę: 321 (m)
HR max: 188, HR avg: 166
Temperatura: 19.0
K o m e n t a r z e
Nie ma jeszcze komentarzy.
Komentowanie jest wyłączone.